Team profile

Activator Team Profile er en adfærdsanalyse af det enkelte teams medlemmer, baseret på DiSC teorien. Selve analysen gennemføres online og resultatet bruges til at udvikle både individet og teamet.

  • Hvis du som leder, sætter en dyd i at behandler dine ansatte ens, er det måske netop der, du behandler dem forskelligt.
  • Hvis du behandler dine ansatte, som du selv gerne vil behandles, er det måske slet ikke de forhold, som de vil trives bedst under.
  • Det som motiverer dig, er måske slet ikke det som motiverer andre.

Lær at motiverer et team rigtigt. Undgå at demotivere medarbejdere eller kollegaer. Få indsigt i baggrunden for andres adfærd.  Oplev den teoretiske baggrund, udlevet i sjove, udfordrende og praktiske opgaver.

Brug af Team- og Adfærdsprofiler skal være enkel og let og ikke baseret på tung teoretisk viden, men der i mod let forståeligt praksis, som nemt kan omsættes til brug i hverdagen. Vi benytter derfor Olsen Bandens fire medlemmer, når vi skal beskrive de forskellige adfærds faktorer. Det gør teorien både enkel, nem og morsom at bruge efterfølgende.

Der kan også bygges videre, med ”De fem dysfunktioner i et team”, hvor vi arbejder med værktøjer til at overvinde disse fem forskellige samarbejdsdefekter og skabe det perfekte team – der er i stand til at arbejde sammen, bede hinanden om hjælp, trække på hinandens kompetencer, omfavne fejl og begrænsninger, træffe kvalificerede beslutninger og ganske enkelt udrette mere på kortere tid.

Yvonne
Benny
Keld
Egon Olsen