Business Partners

ActivatorEvent har en række spændende samarbejdspartnere over hele Danmark. Vi vil med sikkerhed kunne finde netop det sted, som passer til jeres næste seminar. Vi dækker stort set alle behov, lige fra den helt store konference/event med tusindvis af gæster, til det lille intime sted, med plads til både hygge og nærvær eller måske de helt store armbevægelser.

Se rækken af samarbejdspartnere her, vi hjælper gerne med booking, fremvisning og de helt rigtige priser.

Teambuilding på Egeskovslot

Egeskov Slot, Midtfyn

På Midtfyn ligger et af Danmarks flotteste slotte. Egeskov Slot tilbyder et imponerende område med haver, museer, udstillinger og legelpladser. Stedet er perfekt til afholdelse af store events, men selv det mindste lille arrangement kan få glæde af fx en Skattejagt på området.

OCC Ranch, Odense SØ

I baghaven af Odense Congress Center, har vi indrettet vores egen lille Ranch, med gårdhave, saloon og udendørsaktiviteter. Uanset om der er tale om et arrangement med flere hundrede deltagere eller det er et intimt fyraftens arrangement, vil vi kunne hjælpe med et både sjovt og anderledes team arrangement. 

Vi tilbyder alt lige fra Rappelling og højdeaktiviteter 15 meter over jorden, til MEGA Bordfodbold, TeamBuilding og diverse skyde/puste/kaste konkurrencer. Det hele kan pakkes flot ind i vores Western inspireret kulisse. Skulle der være ønske om spisning i gårdhaven, vil vi enten i samarbejde med køkkenet på OCC eller selv kunne trylle alt fra brunch, sandwich eller fx helstegt Gris.

Kragerup Gods, Sydsjælland

Et helt fantastisk Gods og Konferencecenter på Sydsjælland, hvor alle faciliteter er 5-stjernet. Med 58 dobbeltværelser er der plads til de fleste konferencer.

Kragerup Gods råder endvidere over topfaciliteter til Teambuilding, med en af Danmarks flotteste og største Go High bane i baghaven. Kombineret med park, skov og Rappelletårn kan man tilfredsstille de fleste gæsters ønsker til første klasses teambuilding.

Horisont Konferencecenter, Aarhus N

Vi har valgt vores Aarhusianske samarbejdspartner ud fra vores kunders ønsker om kvalitet og beliggenhed. Horisont ligger tæt på byen, med bl.a. Letbanen næsten i baghaven. Stedet ligger i Aarhus N med en ugeneret placering i udkanten af byen, med udsigt over marker, men alligevel tæt på motorvejen. Her er endvidere gratis parkering til alle gæster.

Odense Congress Center, Odense SØ

Det største konferencecenter på Fyn ligger i Odense og her er der virkelig plads til de helt store arrangementer. Uanset om der er brug for indretning og udsmykning  af lokaler, indslag med teambuilding til konferencer eller den helt store totalløsning til årets firmafest, vil vi kunne være behjælpelig i samarbejde med OCC.

Karrebæksminde Fjord, Sydsjælland

Sidste skud på stammen af samarbejdspartnere på Sjælland er Karrebæksminde Fjord på Enø ved Karrebæksminde. Stedet er under udbygning og med de helt nye værelser klar i foråret 2019, vil Karrebæksminde Fjord kunne tilbyde rigeligt med værelser og konferencehuse til overnattende gæster.

De flotte lyse lokaler rummer sagtens op til ca. 125 konferencegæster.