Events & Seminars

Activator Event tilbyder at hjælpe jeres virksomhed, med den næste store event. Vi tilbyder totalløsninger i forbindelse med julefrokosten, sommerfesten, høstfesten eller hvilken som helst anden lejlighed der måtte være. Uanset om det skal være i virksomhedens egne lokaler eller der skal festes under andre rammer, vil vi i samarbejde med vores konferencepartnere altid kunne finde det rigtige sted for netop jeres virksomhed. Søger I en temafest, har vi masser af inspiration at dele ud af.

Står I foran, at skulle afvikle et seminar, kan vi ligeledes tilbyde at faciliterer dette.  Vi kan hjælpe med alle facetter i planlægning og gennemførelse af seminarer i både Danmark eller udlandet. Activator Event har tidligere gennemført seminarer i stort set hele verden, lige fra Thule i Grønland til Bangkok i Thailand. Vi har endvidere erfaringer med store og små seminarer afholdt i Singapore, Australien, USA samt hele Europa og Norden.

Julen 2020 står for døren, men desværre lidt i skyggen af COVID-19 som har betydet en lang række restriktioner og aflysninger af planlagte arrangementer. Vi har samlet nogle af vores tilbud, som fortsat er aktuelle. Vi kan mødes ONLINE, vi kan komme på besøg hos jer, eller I kan komme på besøg hos os. Mulighederne er stadig åbne og vi har i samarbejde med JULEMANDEN lagt lidt inspiration op til jer her:

Julefrokost

Skal årets julefrokost deles op i mindre bidder og tilpasses de restriktioner der er indført omkring COVID-19, så har vi måske en løsning til jeres virksomhed på OCC Ranch i Odense South East.
Vi har pyntet op og skabt den helt rigtige julestemning i vores hyggelige små lokaler med plads til 25 personer i lokale med egen bar og udendørs Afterski Bar.
Der er også rigtigt mange forskellige muligheder for lidt udendørs juleopgaver og sjov, med både Skattejagten, Sømblok og MEGA Bordfodbold.

Kontakt: or@activatorevent.com

Skattekiste

Lad os kigge forbi et par timer og få jeres ansatte ud i naturen omkring jeres virksomhed på JULEMANDENS SKATTEJAGT.
Vi opstiller en række sjove juleposter, hvor vores kravlenisser vil stå klar med en lille gåde eller opgave på hver post. Løses den rigtigt, vil teamet kunne regne talkombinationen ud og derved åbne JULEMANDENS SKATTEKISTE og nyde indholdet.
Deltagerne inddeles i små grupper og arrangementet kan fx afsluttes med en Julesandwich og en kop varm julechokolade.

Kontakt: or@activatorevent.com

Julearrangement 2020 teaser

Er jeres julefrokost 2020 også ramt af COVID-19 aflysning, så har vi et sjovt og hyggeligt julearrangement for jeres afdeling eller virksomhed – ONLINE selvfølgelig med selveste JULEMANDEN som vært.
Vi tilbyder et 1-2 timers arrangement, hvor JULEMANDEN vil være vært ved både Julebanko og Jule-Jeopardy samt forestå en række sjove jule-klippe-konkurrencer undervejs.
Det hele foregår ONLINE (på Zoom eller tilsvarende platform) og alle kan være med, enten fra hjemmet eller fra skærmen i virksomheden.

Kontakt or@activatorevent.com

017_9299

Mangler julestemningen 2020 på grund af alle de restriktioner der er i jeres virksomhed, så lad os kigge forbi efter fyraften eller i weekenden og pynte lidt op i jeres reception, fælleslokaler eller kantine.

Vi kan med en række små hyggelige og meget stemningsskabende spot-udstillinger skabe den helt rigtige julestemning, som kombineret med ægte juletræer der  i løbet af december kan blive pyntet af de ansatte, vil sikre at alle går hjem på juleferie i den helt rigtige stemning.

Kontakt: or@activatorevent.com