Events & Seminars

Activator Event tilbyder at hjælpe jeres virksomhed, med den næste store event. Vi tilbyder totalløsninger i forbindelse med julefrokosten, sommerfesten, høstfesten eller hvilken som helst anden lejlighed der måtte være. Uanset om det skal være i virksomhedens egne lokaler eller der skal festes under andre rammer, vil vi i samarbejde med vores konferencepartnere altid kunne finde det rigtige sted for netop jeres virksomhed. Søger I en temafest, har vi masser af inspiration at dele ud af.

Står I foran, at skulle afvikle et seminar, kan vi ligeledes tilbyde at faciliterer dette.  Vi kan hjælpe med alle facetter i planlægning og gennemførelse af seminarer i både Danmark eller udlandet. Activator Event har tidligere gennemført seminarer i stort set hele verden, lige fra Thule i Grønland til Bangkok i Thailand. Vi har endvidere erfaringer med store og små seminarer afholdt i Singapore, Australien, USA samt hele Europa og Norden.

Slædetur Grønland

Fra et SEMINAR i Ilulissat i Grønland, hvor de 10 dages ophold bl.a. bød på  Issejlads, Snescooter-, Helikopter- og Hundeslædetur samt overnatning i hytte. Alle aktiviteter blev kombineret med undervisning og seminar hver formiddag på konferencecenteret for de deltagende tandlæger, som også havde en frivillig dag på den lokale tandklinik, hvor de 24 tandlæger arbejdede gratis.

Skattekiste

En kombination af praktiske opgaver og flotte omgivelser er altid en succes. Vi har udviklet et koncept med fx en anderledes SKATTEJAGT, hvor deltagerne i små teams får udleveret et skattekort og via en række sjove poster med teoretiske eller praktiske opgaver, skal teamet finde frem til de rigtige koder til låsen på skattekisten. Meget populært på fx Egeskov Slot.

Kok-Amok 1

I fællesskab med en række af vores samarbejdspartnere, kan vi tilbyde konceptet KOK-AMOK, hvor deltagerne i små teams skal tilberede deres egen middag eller frokost. Arrangementet kombineres ofte med andre opgaver, så madlavningen bliver en integreret del af en række praktiske indslag. Mulighed for både Grill og Food Market.

Julemanden 2018

Er der dømt TEMAFEST, vil vi kunne levere alt fra kulisserne til mad, musik og underholdning. Vi kan helt sikkert finde det helt rigtige sted til arrangementet via vores mange samarbejdspartnere og kontakter i ind og udland. Her et lidt inspiration fra en julefrokost for 800 gæster, hvor de rigtige kulisser sørgede for en god gammeldags julstemning.