Team Training

Et team er, i overført betydning, en ”levende organisme”, der skal plejes og udvikles løbende. Denne udvikling kan ske på mange måder. For at holde en bil kørende, kræver det løbende servicering og vedligeholdelse, for at holde et team kørende. kræver det på samme måde vedligeholdelse af de mekanismer der driver et team.

TeamFun er med sjove fælles oplevelser, med til at vedligeholde både sammenhold og de fælles oplevelser, hvor egentlig TeamTraining mere udvikler teamets performance gennem opgaver og tilbagemeldinger fra proceskonsulenten. Den mere klassiske TeamBuilding, vil med en vel tilrettelagt teoretisk og praktisk proces, byde på nye inspirationer til teamet, også efter seminaret er afsluttet og man rammes af hverdagens vaner.

Activator Event tilbyder alle former for aktiviteter, der vil kunne udvikle netop jeres team. Lad os varetage hele processen, lige fra behovsafklaring via tilrettelæggelse og tilpasning af indhold til selve gennemførelsen. Vi er også meget gerne med, når den sværeste opgave kommer – nemlig implementering af udbyttet i den daglige drift.

I samarbejde med nogle af Danmarks flotteste og bedste konferencecentre, vil vi nemt kunne finde netop det sted, som passer til jeres behov og pengepung, men har I stedet allerede, tilpasser vi snildt vores opgaver til de nye omgivelser.

Den personlige udvikling kan vi også byde ind på. Gennem mange år har vi hjulpet medarbejdere, mellemledere og ledere med både coaching og udvikling. Med mange faste kunder, vil vi ofte have et meget indgående kendskab til virksomheden, hvilket er en kæmpe fordel når der skal arbejdes med den enkelte medarbejder eller leder.

TeamBuilding Sund&Skov
Bordfodbold 1
Teambuilding i Odense
Rappelling OCC Ranch