Samarbejdspartnere

Gennem mange år har vi opbygget et helt unikt samarbejde med en række kursus- og konferencecentre i både Danmark, men også mange spændende steder over hele verden.

Vi vil derfor kunne tilbyde vores kunder faciliteter, som er både gennemtestet og med mulighed for specialtilpassede arrangementer der ligger langt fra de normale kursus standardpakker.

Med lokationer på både Fyn, Langeland , Jylland og Sjælland kan vi nemt finde det perfekte sted til jeres næste arrangement, uanset om der er tale om events til tusindvis af gæster eller blot et lille intimt arrangement.

Er I klar på at rejse, har vi adgang til de mest fantastiske steder i fx Østrig, Frankrig, Grønland, Spanien eller måske Norge, Island eller Georgien. Uanset om turen ligger sommer eller vinter, kan vi med sikkerhed være behjælpelig med det helt rigtige sted.

Lad os præsentere et lille udvalg af vores samarbejdspartnere:

Kragerup Gods, Sydvest Sjælland

Kragerup Gods er et smukt utroligt smukt og velholdt gods beliggende i det sydøstlige Sjælland, tæt på Slagelse og ca. 1 times kørsel fra København. Det blev oprindeligt bygget i det 17. århundrede og er et af de ældste godser i Danmark. Det er omgivet af en stor park, der er fyldt med gamle træer, hvor der er opført en af Danmarks største klatreparker. Man finder endvidere nogle af de bedste faciliterer til Teambuilding i branchen.
Kragerup Gods har 65 flotte og nyistandsatte værelser og faciliteter til både store og små konferencer, kurser, fester og en af Danmarks bedste restauranter.
Godset er i dag ejet af 9. generation, godsejer Regitze Dinesen og vi kan varmt anbefale stedet.

Egeskov Slot, Midtfyn

Egeskov Slot er et af Danmarks flotteste og ældste renæssanceslotte, beliggende faktisk lige i væres "baghave" i det sydfynske kun få kilomerter fra motorvejen til Svendborg. Det er et af de bedst bevarede vandslotte i Europa og er kendt for sine smukke haver og voldgrav. Slottet er bygget i 1554 af Frands Brockenhuus og ejes nu af familien Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Slottet er åbent for offentligheden og byder på en række aktiviteter, såsom flere museer og udstillinger, en café, Tree-Top Walking samt Danmarks største Compan Legeplads.
Her er dog også plads til alt, lige fra de HELT store events til teambuilding for mindre og store grupper. Vi kan være behjælpelig med den komplette pakke, eller blot som indslag til jeres eget arrangement.
Activator Event og Egeskov Slot har arbejdet sammen gennem de sidste 15 - 16 år med en lang række forskellig typer arrangementer.

Broløkke Herregård, Langeland

Nyeste perle på vores snor - og det er virkelig en perle - Broløkke Herregård på Sydlangeland. Skal jeres næste seminar, ledersamling eller bestyrelsesmøde flyttes til et helt unikt sted, så er Broløkke Herregård lige stedet. Med 46 dobbeltværelser og 13 store lejligheder, er stedet klar til at modtage både store og små grupper.
Broløkke Herregård er nyistandsat for mere end 130 millioner gennem de sidste 3 år og fremstår i dag som noget af det flotteste vi kan præsentere, med bl.a. bryggeri, kæmpe konferencesal, egen helipad samt et spa og wellness område under opbygning (klar i 2024).
Broløkke Herregård vil kunne give en helt unik oplevelse til alle typer af grupper - og så har vi slet ikke nået at beskrive køkkenet og restauranter endnu.

Fjelsted Skov, Vestfyn

Søger i stedet til afholdelse konferencer, kurser, et seminar eller blot et mindre møde, så kan vi varmt anbefale Fjelsted Skov på Vestfyn. Brødrene Morten og Simon Frandsen er 3. generation på stedet, som er smukt og idyllisk beliggende lige ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense – kun 3 minutters kørsel fra motorvejen. Fjelsted Skov er det perfekte sted, hvis I kommer fra flere steder i landet. Med 78 dobbelt- og enkeltværelser bliver overnatning heller intet problem.
Udendørs byder Fjelsted Skov på et fantastisk flot naturområde med vandrestier, skov, sø og indhegninger med fx kronvildt. Området indbyder virkelig til teambuilding, vandreture eller måske møder i naturens egne klasselokaler omkring bålet.

Hotel Christiansminde, Svendborg

Hotel Christiansminde er et luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende i Svendborg på Sydfyn. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, og har en smuk udsigt over Svendborgsund.
Hotellet har en stor have, hvor der kan laves alle former for teambuilding, men også det flotte offentlige naturområde lige ud til Svendborgsund, bliver flittigt brugt til vores kurser og arrangementer.
De har et fantastisk køkken og I sommeren 2022 kunne Hotel Christiansminde byde gæsterne velkommen indenfor i 86 nyrenoverede værelser.
Der er plads til både de små kurser og til helt store konferencer. Activator Event har benyttet hotellet siden 2005 og kan varmt anbefale denne fantastiske Sydfynske perle af et konferencecenter.

Berre Les Alpes, Nice Frankrig

Berre Les Alpes er en lille kommune beliggende i departementet Alpes-Maritimes i det sydøstlige Frankrig, ca. 30 minutters kørsel fra Nice lufthavn. Det er beliggende ved foden af Alperne og området er kendt for sine maleriske landskaber med frodige grønne dale, bølgende bakker og sneklædte bjerge. Området er populært blandt vandrere, mountainbikere og skiløbere.
Vores hus er placeret på en bjergside med en fantastisk udsigt over dalen. Huset indeholder 6 dobbeltværelser og i området er der yderligere en række små hyggelige hoteller.
Der er rigtig god plads både ude og inde til små intime møder og seminarer. Fx på den sydvendte terrasse med kik lige ned til husets store pool.
Berre Les Alpes er en af vores absolut helt store perler i Frankrig og der venter vores gæster en fantastisk oplevelse.