Vores Historie

Activator Event blev etableret som søsterselskab til konsulenthuset Activator Group i 2005, hvor ejer og CEO Carsten Haugaard ønskede et ekstra tilbud til husets eksisterende kunder.

Vores nøglekompetencer er vores lige og åbne tilgang til alle mennesker og opgaver. Vi er kendt for vores evne til at handle hurtigt og levere vores kvalitetsydelser til tiden samt til kundernes fulde tilfredshed.

Med mere end 30 års erfaring, kan vores eventchef Ole Rasmussen tilbyde sparring på ethvert niveau, hvad enten det drejer sig om events, teambuilding, personaleudvikling eller andre af vores kerneydelser.

Vi tror på åben og ærlig kommunikation fulgt op af rigtige handlinger.

Besøg Activator Group

Vores CEO

”Hele mit liv har jeg været så privilegeret at kunne arbejde med ledere og medarbejdere inden for små teams til globale projekter og programmer. I 2005 besluttede jeg at udvide Activator Groups portefølje med et søsterselskab, som havde direkte fokus på events til vores mange eksisterende og nye kunder.

“En god leder kan lede sit medarbejderteam til at blive meget større, end de nogensinde kunne forestille sig er muligt.”

Carsten Haugaard
Grundlægger og CEO

Kontakt Carsten Haugaard