Teambuilding

Leder du efter redskaber til at bringe dit team tættere sammen og øge motivationen?

Har du brug for at udvikle jeres kompetencer inden for samarbejde, kommunikation, tillid eller måske pleje jeres interne relationer?

Skal der skabes bedre kendskab til hver enkelt medarbejders eller leders adfærd, for der igennem bedre at kunne skabe en motiverende hverdag?

Hos Activator Event tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter, der er designet målrettet mod dit team. Enhver kunde er unik, så vi har ingen færdige løsninger, Vi skræddersyr hvert eneste indslag, arrangement eller forløb, så det passer nøjagtigt med jeres ønsker om mål og indhold – og altid i tæt samarbejde og dialog med dig.

Hvordan kan vi hjælpe jer
HVOR SKAL VI LEGE?

Lokaliteten kan være i Danmark, hvor vi har en lang række fantastiske samarbejdspartnere. Rent faktisk har vi også mere end 30 års erfaring med arrangementer over hele verden.

Vores mange Field Missions har bragt os stort set verden rundt:

  • Vi har udviklet teams på Thulebasen i Nordgrønland
  • Motiveret og udfordret små ledergrupper på tur til både Georgien og Sydfrankrig
  • Netværket med ledere på tværs af virksomheder i sneen i Østrig
  • Change Management opgaver i samarbejde med vores konsulentkolleger fra Activator Group på lokationer fra Singapore via Budapest til Chicago
  • Teambuilding og outdoor kurser i både Sverige og Norge
  • Rafting, Paragliding, Mountainbike, Rappelling og på ski i Tjekkiet

Vi kan derfor helt sikkert finde det næste spændende sted uden for Danmarks grænser til jer også.

DiSC ADFÆRDSANALYSE

DiSC adfærdsanalyse er et stærkt værktøj til at udvikle teams, fordi det hjælper medlemmerne med at forstå hinandens styrker og svagheder, samt hvordan deres individuelle adfærd påvirker teamet som helhed. Ved at forstå hinandens adfærd kan man samarbejde mere effektivt og kommunikere langt bedre sammen.

Activator Event har eget online testværktøj, som er baseret teorierne bag DiSC Analysen. Vi anbefaler til enhver tid, at koble en analyse på jeres teambuilding arrangement.

DiSC adfærdsanalyse kan nemlig også hjælpe teams med at identificere områder med potentielle konflikter og udvikle strategier til at løse dem. Endelig vil vi kunne hjælpe jeres team med at udvikle en fælles forståelse af, hvordan man arbejder bedre sammen og skaber et mere sammenhængende teammiljø.

Activator Event kan lide at arbejde i billeder og ved brug af DiSC analysen i hverdagen, hjælper det meget at kunne sætte nogle ”kendte”, men dog fiktive, ansigter på de enkelte profiler. Vi drager en sjov og anderledes parallel til figurerne fra de populære Olsenbanden film fra 1970 og 80’erne. Herved kan både Yvonne, Benny, Keld og Egon hjælpe med at få implementeret brugen af DiSC i hverdagen på en både sjov og ufarlig måde.

Vil du høre mere