Events

For rigtig mange ansatte, er virksomhedens årlige firma-arrangement nok en af ​​de største og vigtigste begivenheder, som man ser frem til med forventning. Det er typisk virksomhedens bedste  mulighed, for at takke medarbejderne for deres indsats i året der gik samt motivere alle til året der kommer.

Activator Event  har siden 2005 arrangeret events i både Danmark og i stort set hele verden. Vi vil derfor kunne byde ind med et helt uforglemmeligt arrangement til netop jeres virksomhed.

Vores events dækker alle typer af arrangementer, fra det lille hyggelige og intime virksomheds-arrangement, til de helt store Company Days med efterfølgende fester.

Stort set alle vores arrangementer er planlagt og tilrettelagt i tæt samarbejde med vores kunder, og alle er forskellige. Der er nemlig utroligt mange forskellige “knapper” der kan skrues på, når der skal planlægges, fx; Lokalitet, varighed, indhold, spisning, fest, underholdning, overnatning og transport m.m.. Vi tilbyder hjælp med det hele, eller hvis I ønsker, dele af jeres næste arrangement.

DEN STORE EVENT

Gennem de sidste mange år har vi løbende løst opgaver for vores kunder, der ønsker den helt store event for deres virksomhed.

Vi hjælper enten med lokaliteterne hos vores eksterne samarbejdspartnere eller måske har I allerede valgt stedet. Uanset er vi klar til at byde ind fra planlægning og tilrettelæggelse og frem til deltagerne er gået glade hjem og alt er ryddet væk.

Vi har ofte benyttet faciliteter hos Odense Congress Center, hvis der primært er tale om et  indendørs arrangement. Vi har stået for events på op mod 4.500 deltagere, så størrelsen er intet problem.

Udendørs har vi centralt på Fyn Egeskov Slot, som snildt kan rumme 2-3000 udendørs gæster i telt. Her er også mulighed for udstillinger, teambuilding og besøg på museer og parken.

Måske har I selv mulighed for at faciliterer jeres næste store event, i egnede lokaler eller haller på jeres egen matrikel.  Vi har et fantastisk samarbejde med en fast leverandør af alt fra borde/stole, pynt samt scene, telt, lyd og lys. Vi har endvidere en række lokale leverandører af mad og drikke, lige fra helstegt gris til flere retter med gourmet mad.

Kontakt os
Den lille intime event

Activater Event afholder årligt en lang række mindre events for små og mindre virksomheder, afdelinger og teams, som ønsker en anderledes Company Day.

Ofte er der ønsker om et tema; Bierfest, Sommerfest, Julefrokost, Cowboy Party eller Høstfest. Mulighederne er mange og som vi plejer at sige:

HAR DU GÆSTEN, SÅ HAR VI FESTEN

Kombinationen af teambuilding og aftenfest er typisk den mest ønskede type af arrangementer. Netop det at koble nogle timer med læring til arrangementet, betyder at man som deltager har noget med hjem – ud over oplevelsen.
Vi kan tilbyde alt fra TeamFun til faciliteret teambuilding, evt. kombinere det med et spændende foredrag eller kickoff , hvor den røde tråd fortsætter gennem hele dage og ofte også festen.

Vi kan tilføre ny inspiration omkring motivation, kommunikation og teamudvikling. Vi kan teste alle (forud for dagen) med en DiSC Adfærdsanalyse og linke både dagens opgaver.

Kontakt os