Virtuel Teambuilding

Virtuel Teambuilding er den form for teambuilding aktiviteter, der typisk foregår online eller gennem forskellige virtuelle platforme.

Activator Event har været med fra starten og har selv udviklet en række platforme, som er designet til at hjælpe fx eksterne teams med at opbygge relationer, tillid og samarbejde. Vi udvikler fortsat og du kan læse mere om vores seneste projekt lidt længere nede på denne side.

Virtuel Teambuilding kan eksempelvis omfatte aktiviteter såsom virtuelle isbrydere, teamudfordringer og virtuelle teambuilding-spil.

Sidder I med en organisation som er spredt over flere lande, så har Covid-19 lært os, at online er der en masse muligheder for at mødes alligevel.

Vores online teambuilding platforme kan også bruges som hybrid – hvor man er samlet som gruppe, men arbejder sammen og løser opgaver på PC-skærme eller storskærm. Her kan også være en kombination af onsite og offsite medarbejdere samlet.

Faciliteret online eller hybrid teambuilding - direkte på din egen PC

Lad vores professionelle instruktører facilitere jeres næste online samling. Teambuilding på tværs af lokationer og landegrænser, på dansk, engelsk eller tysk.

THE ROCK – Oplev det spændende eventyr på fængselsøen Alcatraz (DK, ENG)

Din bedstefar har efterladt nogle dokumenter og billeder i en kasse på sit loft, som du har fundet efter hans død. Alt tyder på, at han faktisk har været fængslet på den kendte fængsels ø Alcatraz – THE ROCK.

Du har samlet et team, som nu sidder i helikopteren på vej til øen, hvor 60 – 90 minutters hæsblæsende, spændende og udfordrende teambuilding venter og I for brug for alle ressourcer:
– Projektlederen der kan træffe hurtige beslutninger og drive teamet frem mod målet,
– Analytikere, der kan analysere og behandle de indkommende informationer og leads,
– Specialisterne som er klar til at løse de tildelte opgaver samt
– Entusiasterne der kan skabe motivation og se tingene fra en lidt anden vinkel

THE INVESTIGATION – Online teambuilding hvor alle kan være med (DK, ENG, GER)

Virksomheden MILMAX som har udviklet superbatteriet der bygger på en helt ny bæredygtig teknologi er kommet i kæmpe problemer – prototypen er blevet stjålet !

Bestyrelsen mistænker en ansat eller flere for at stå bag tyveriet og har brug for jeres hjælp til at få lokaliseret både batterier og de mistænkte.

Du har igen samlet dit team, som har fået adgang til den store kontorbygning, hvor de ansatte er på weekend. Nu er det bare at komme i arbejdstøjet – I har ÉN time og nedtællingen er startet allerede. 60 minutters hæsblæsende, sjov og udfordrende teambuilding venter forude.

THE INVESTIGATION – The Christmas Edition (DK, ENG)

Det plejer at være Julemanden som redder julen, men der er i år opstået et problem. Julemandens magiske gavesæk er blevet stjålet. Han har dog lokaliseret den bygning hvor den befinder sig, men uden hjælp fra hans team af alfer kan han ikke finde den.

Med et KÆMPE tvist af jul, har vi opbygget et univers med sne, julepynt og julemelodier, alfer og julemand, så vi vil garantere for 60 – 75 minutters fantastisk julestemning på kontoret.

Det hele kan faktisk blive faciliteret af den ÆGTE julemand – Ho Ho Hoooooo