Field Missions

Activator Event har siden 2005 arrangeret en lang række netværksarrangementer, rejser og studieture til mange forskellige destination over hele verden.

Grønland har fx lagt indlandsis til hundeslædeture, is sejladser, primitive overnatninger kombineret med undervisning og netværks arrangementer.

Vi har haft netværksture til bl.a. Georgien, Østrig og Spanien.

I samarbejde med vores konsulenter fra Activator Group, har vi rejst verden rundt og assisteret ved Change Management aktiviteter for flere multinationale virksomheder.

Det tjekkiske paradis i den nordlige del af Tjekkiet, har siden 1992 lagt område til både kurser, seminarer og netværksarrangementer, alle kombineret med bl.a. ski, rafting, klatring, mountainbike og hiking.

Skal jeres team motiveres eller udfordres, så lad os udarbejde et specialoplæg til jer.

PILGRIM – Executive Leadership Programme

Vi har taget det bedste fra de militære strategier og koblet med psykologien og mindfulness. Du får derved det bedste fra den YDRE LEDELSE, koblet med det bedste fra den INDRE LEDELSE.

​​Carsten Haugaard, tidligere major i Forsvaret og CEO i virksomheden Activator Group, har sammen med Mette Balslev Lorenzen, kognitiv psykoterapeut MPF og mindfulnessinstruktør, sammensat et fuldt dækkende forløb i ledelse. Forløbet kombinerer vores fantastiske faciliteter i Danmark og Sydfrankrig.

Carsten og Mette har udviklet ledelsesprogrammet, som favner HELE lederen – PILGRIM.

“Sådan bliver du den leder, som alle går og leder efter”
Læs meget mere om PILGRIM